Kasutajate retseptid

Rosinakringel martsipaniga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: bunnygirl79
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Tainas: Sega kokku jahu, suhkur, sool, lisa sulatatud või, munad, sukaat ja pestud ning leotatud rosinad. Viimasena lisa vähese veega segatud pärm. Segada tuleb seni kuni taigen on ühtlane ja pehme. Kata rätikuga ning lase soojas kohas kerkida 30-45 minutit. Täidis: sega kokku martsipan ning sulatatud või. Segu peab olema piisavalt vedel, et seda saaks pintsliga määrida. Vormimine Rulli tainas umbes 75x25 cm suuruseks tükiks. Määri martsipanisegu tainale ning voldi pikipidi kolmeks kokku. Lõika kolmeks ribaks ning punu kokku kringliks. Pane kringel umbes 30 minutiks sooja kohta kerkima. Kerkinud kringel määri munaga ning küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 20-30 minutit. Retsept on pärit raamatust Allan Kuning &#034Kuninga magusaraamat&#034. Kringlitegu läheb mul tavaliselt aia taha, aga see tuli küll eriti maitsev, apelsinisukaadi jätsin retseptist välja ning panin rosinaid natuke rohkem. Väga hea tuli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa