Kasutajate retseptid

Leivasupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: bedwetters
Kogus: 1 portsjon
Lõika leib väiksemateks tükkides, pane keedupotti ja kata tükid veega. Lase paar tundi seista. Siis pane tuli alla ja keeda väikse tule eal seni, kuniõuna peeneks tükeldad. Sega õunatükid ja rosinad hulka ja pane maitse järgi mett. Sega ringi, et põhja ei kõrbeks. Keera tuli alt ja lase rahulikult jahtuda. Vahusta koor vähese vanillisuhkruga ja pakuleivasupi kõrvale. Aga võid lihtsalt külma piimaga süüa. Ja kui siit edasi mõtelda, siis sobib ju jäätis hästi kõrvale võtta. Loodan, et leivasupp maitseb- ise tehtud,hästi tehtud!!!!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa