Uudiskiri Instagram Facebook
 
Retsept
portsjonile
Pool pätsi kõvemat leiba,
2 hapumat õuna,
Pihutäis rosinaid,
Mett ja vett,
Vahukoort,
Vanillisuhkrut.
Lõika leib väiksemateks tükkides, pane keedupotti ja kata tükid veega. Lase paar tundi seista. Siis pane tuli alla ja keeda väikse tule eal seni, kuniõuna peeneks tükeldad. Sega õunatükid ja rosinad hulka ja pane maitse järgi mett. Sega ringi, et põhja ei kõrbeks. Keera tuli alt ja lase rahulikult jahtuda. Vahusta koor vähese vanillisuhkruga ja pakuleivasupi kõrvale. Aga võid lihtsalt külma piimaga süüa. Ja kui siit edasi mõtelda, siis sobib ju jäätis hästi kõrvale võtta. Loodan, et leivasupp maitseb- ise tehtud,hästi tehtud!!!!!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes