Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Hakkliharull- Pikkpoiss

Kasutajate retseptid

Hakkliharull- Pikkpoiss

piiluott
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
500g hakkliha
1-2 sibulat
1/2 klaasi vett
3 viilu tahket saia
1 muna
soola
pipart
Veiseliha aetake 2 korda läbi hakklihamasina või kasutatakse valmis kulinaarset hakkliha. Lisatakse hakitud sibul ja vees leotatud sai. Hakkmassile lisatakse muna, sool, pipar. Sõtkutakse tihe taigen ja vormitakse piklik päts. See asetatakse pannile kuuma rasva sisse, määritakse pealt hapukoorega ja pruunistatakse ahjus, aeg-ajalt pannile valgunud leemega kastes.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp