Kasutajate retseptid

Karukaka kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: serene
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Vahusta munad suhkruga. Sega sisse hapukoor, kondenspiim, äädikas/sidrunhape ja jahu, millesse segatud sooda. Lisa värvi ja tunde järgi kakaod. Kalla tainas fooliumi või margariini ja riivsaiaga vooderdatud vormi ning küpseta ca 45 minutit 180 kraadi juures, kuni tainas omandab pruuni kooriku. Katsu enne väljavõtmist tikuga, kas kook on kenasti läbi küpsenud. Võõba valmistamiseks sega toasoe või kondenspiima ja kakaoga ühtlaseks massiks. Kanna pool segust veidi jahtunud poolekslõigatud koogi vahele ja pool koogi peale. Võid süüa kohe või kannatada võõba tardumiseni.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa