Kasutajate retseptid

Karjalapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kaja Haldjas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
sega kõik taignaks kokku, peab jääma muretaigna paksune, pane külma tunniks kaheks paisuma. Keeda pudru ja riivi porgandid,maitsesta Veereta 25g taignapallid rohke rukkijahuga, rulli pastamasinast läbi 3 korda, paksus 1 siis 2 siis 3 laiaks, laota täidis laialt keskele ja näpi piruka ääred üles, küpseta 230-250c juures 15-25 min, kuni pealt kuldpruun. Kasta ahjust välja võttes kohe korraks keedetud piima-või segusse , et koor pehmeks tämbaks. Söö munavõiga kuumall. Võib külmetada kihtide kaupa.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa