Kasutajate retseptid

Jeruusalemma leib

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mellekas
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lahusta pärm suhkruga.Ettevalmistus 5 päeva. 1 päev - pärmi - suhkrumassil lasta seista. 2 päev - lisa massile 1 kl suhkrut,1 kl jahu,1 kl piima ning sega puulusikaga. 3 päev - sega ainult 1 kord läbi 4 päev - korda 2 päeval tehtut 5 päev - jaga saadud mass 4 ks,ühele osale lisada munad,sool ja õli ning vala vormi. küpsetada 180 kraadi juures ca.45 min. Ülejäänud 3 osa jaga ära headele inimestele,heade soovidega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa