Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Keeksitort šokolaadikreemiga

Kasutajate retseptid

Keeksitort šokolaadikreemiga

Jaanika J
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
Tordipõhi: 500-600 g rosinateta keeksi (1 keeks)
Täidis: šokolaadi- või kakao-võikree,
1 tl. lahustuvatkohvi
1 sl. rummi või konjakit
Kaunistuseks: 50 g mandleid või šokolaadinööbikesi
Keeks lõigatakse pikuti 4 kihiks, tarviduse korral immutatakse keeksikihte kompostisiirupi vüi konjakiga maitsestatud immutusvedelikuga. Valmistatakse šokolaadi- või kakaokreem ning maitsestatakse lahustuva kohvi ja konjaki või rummiga. Keeksikihtide vahele määritakse kreemi, surutakse kergelt kokku. Tordi pealispind ja küljed kaetakse ülejäänud kreemiga ja kaunistatakse kestadest puhastatud tervete mandlite, mandliribade või šokolaadinööpidega.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette