Kasutajate retseptid

Virsikutort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Stinnu11
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva tordivormi põhja. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega juurde nõrutatud ja püreeritud virsikud ning pressitud sidrunimahl. Sega želatiinpulber 1 dl külma veega, lase paisuda ja sulata kuumaveevannis. Jahuta veidi ja vala munavahu hulka. Vahusta koor ja sega ülejäänud massi hulka. Vala segu vormi ja lase külmkapis tarretuda vähemalt 3 tundi kuni üleöö. Tõsta tortivorm korraks korraks kuuma vette ja eemalda seejärel vormi servad. Libista tort ettevaatlikult serveerimisalusele. Sellest torist tuleb ilust 8 väga maitsvat viilu. Head valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa