Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Metssea šašlõkk

Kasutajate retseptid

Metssea šašlõkk

Jyrisel
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2500 g metssea esikäpp, tagakints või veel parem seljafilee.
5 dl punane vein
5 dl punane veiniäädikas
3 tk valge sibul (keskmise suurusega)
3 küünt küüslauku
1,5 spl vahemere ürdisegu
2 dl toiduõli
1 tk apelsin
50 g värske petersell
1 tk porgand (toores või passeeritult)
1 spl viie pipra segu
2 spl meresoola
papaiin ehk lihapehmendaja, 50% soola kogusest
Liha tükeltada ca 3x3 cm suurused tükid, lisada papaiin (lihapehmendaja) ja lasta seista 1h. Marinaad: Koori ja viiluta sibul, porgand rõngasteks, purusta küüslaugu küüned, haki petersell. Apelsin koori ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Sega punane vein ja punase veini äädikas, lisa viilutatud sibul, hakitud petersell, porgand, küüslauk, vahemere ürdisegu, toiduõli, tükeldatud apelsin, sool ja viie pipra segu. Marinaad lisa lihale, peale seismist lihapehmendajaga. Sega marinaadis liha 30 min tagant mõned korrad. Lase seista 1-2 ööpäeva jahedas või külmikus.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes