Kasutajate retseptid

Metssea šašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Jyrisel
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Liha tükeltada ca 3x3 cm suurused tükid, lisada papaiin (lihapehmendaja) ja lasta seista 1h. Marinaad: Koori ja viiluta sibul, porgand rõngasteks, purusta küüslaugu küüned, haki petersell. Apelsin koori ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Sega punane vein ja punase veini äädikas, lisa viilutatud sibul, hakitud petersell, porgand, küüslauk, vahemere ürdisegu, toiduõli, tükeldatud apelsin, sool ja viie pipra segu. Marinaad lisa lihale, peale seismist lihapehmendajaga. Sega marinaadis liha 30 min tagant mõned korrad. Lase seista 1-2 ööpäeva jahedas või külmikus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa