Kasutajate retseptid

hapukoore Kräsupea.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Liina1988
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
Vilma tordipulbrist teete põhja segate kas siis piima või veega selle pulbri panete määritud pannile ja ahju... õpetus ka paki peal kirjas:) küpseb umbes 30minti oleneb kui suur pann on:).. Siis niikaua kui see küpseb siis lõigute virsikud väiksemateks tükkidks oleneb muidugi kui suured tükkid ostsite mina olen ostud tavaliselt nagu poolikud. kui põhi valmis siis lastete natuke jahtuda.. ja panete põhja kausi laadsesse suurde aga madalasse anumasse.. (sellisesse milles lasanjet tehakse:)) natuke kompoti vedelikku peale tilgutada et kuiv ei jääks.. siis kas kirsi või virsiku tükkid peale sellele.. siis kõik hapukoor peale valada.. ja siis veevannis sokolaad sulatada.. eraldi siis alguses piimasokolaad/tumesokolaad .. kui sulanud siis nagu vähehaaval viskate selle sokolaadi sinna peale et jääks jooni ja asju mis on ilusad seal hapukoore peal.. ja siis samalugu valge sokolaadiga:) ja siis külmkapi tahkuma ja külalisi ootama:) piisab ka 1h külmkapis:) Selle koogiga saavad küll kõik hakkama:) Kui poes ei ole Erika tordipulbrit siis okse tavaline tordipulber juubeli oma ja pange ise kakaod hulka:)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa