Kasutajate retseptid

Lihavõtte kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kerli11
Kogus: 5 portsjonit
Sa vajad: 225g isekerkivat jahu 1tl küpsetus pulbrit 4keskmist muna 225g tuhksuhkrut 225g margariini kaht ümmargust 20cm koogi vormi Võikreemi jaoks: 225g tuhksuhkrut 100g pehmenenud mahedat võid 1sl piima 1tl vanilliessensi kollast toiduvärvi 1. Aseta vormid küpsetus paberile ja tõmba pliiatsiga ringid ümber . Lõika ringid joone sisemust mööda välja 2. Määri vormide külgi ja põhju vähese õliga üle.Aseta paberid vormide põhja ning määri ka neid vähese õliga. 3. Sõelu jahu ja küpsetuspulber suurde kaussi . See järel löö munad ettevaatlikult tassi. 4. Lise kaussi munad , suhkur ja margariin . Sega kõik ained puulusika abil ühtlaseks seguks . 5. Vala kumbagi vormi pool tainast . Silu tainast lusikaseljaga üle . Seejärel küpseta 20 minutit . 6. Eemalda kookidselt paber ja jäta jahtuma . Kui koogid on jahtunud, sõelu kaussi tuhksuhkkur. 7. Lisa või, piim ja vanill. Sega ained kokku ja vahusta , kuni kreem on õhuline . Aseta üks kookidest taldrikule . 8. Määri pool kreemist koogile . Siis tõsta teine kook peale ja määri sellele ülejäänud kreem . NB! Vahepeal tuleb kreemile lisada toidu värv!!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa