Kasutajate retseptid

Valge šokolaadi tort jõhvikatega (vaarikatega)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: xellax
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga. Määri vormi servad võiga. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu vormi põhjale ja pane vorm külma. Paisuta zelatiin vees ja sulata kuumas veevannis. Sulata šokolaad veevannis. Vahusta koor. Mikserda kohupiimapasta suhkruga ja lisa peene nirena sulašokolaad, seejärel leige zelatiinilahus. Kalla segu peale kohe vahustatud koor ja tõsta ettevaatlikult segamini. Kalla segu kohe küpsisepõhjale ja pane kinnikaetult vähemalt 4 tunniks või järgmise päevani külma. Kuumuta mahl kastrulis, lisa zeleesuhkur, kuumuta segades keemiseni ja tõsta pliidilt ära. Laota külmas hoitud värsked jõhvikad või külmutatud marjad tardunult tordile. Nirista mahlalahus marjadele ja laselahtiselt pool tundi külmkapis tarduda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa