Uudiskiri Instagram Facebook
 
Retsept
portsjonile
4munarebu
½klaasi hapukoort
½klaasi suhkrut
kuni 400gr. jahu (mina panen natuke rohkem,et oleks parem rullida)
pool riivitud sidrunikoort
tiba soola
½tl.söögsoodat
õli
tuhksuhkrut
Munarebud,koor,suhkur ja sool klopitakse hästi lahti (soovitavalt mikseriga),lisatakse riivitud sidrunikoor ja niipalju soodaga segatud jahu,et taigent annab hästi rullida.Õhukeseks rullitud taignast lõigatakse 8*5cm.tükid,millele tehakse põiki sisselõige,nurgad jäetakse kinni.Üks nurk tõmmatakse lõhest läbi.Küpsetatakse kuumas rasvas kuldkollaseks,jahtunult puistatakse üle tuhksuhkruga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes