Uudiskiri Instagram Facebook
 
Retsept
portsjonile
4munarebu
½klaasi hapukoort
½klaasi suhkrut
kuni 400gr. jahu (mina panen natuke rohkem,et oleks parem rullida)
pool riivitud sidrunikoort
tiba soola
½tl.söögsoodat
õli
tuhksuhkrut
Munarebud,koor,suhkur ja sool klopitakse hästi lahti (soovitavalt mikseriga),lisatakse riivitud sidrunikoor ja niipalju soodaga segatud jahu,et taigent annab hästi rullida.Õhukeseks rullitud taignast lõigatakse 8*5cm.tükid,millele tehakse põiki sisselõige,nurgad jäetakse kinni.Üks nurk tõmmatakse lõhest läbi.Küpsetatakse kuumas rasvas kuldkollaseks,jahtunult puistatakse üle tuhksuhkruga.

Märksõnad

seakõrvad

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga