Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Juusturisotto sealihaga

Kasutajate retseptid

Juusturisotto sealihaga

Secu
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
400-600 g sea sisefileed
100 g sibulat
100 g porgandit
100 g suvikõrvitsat
100 g paprikat
400 g sulatatud juustu (Merevaik)
300 g rõõska koort (10%) (Alma)
500 g riisi (võimalusel risottoriisi)
praadimiseks õli
soola (Santa Maria)
pipart (Santa Maria)
köögivilja- või lihapuljongikuubik (Knorr)
Keeda riis soolaga maitsestatud vees poolvalmis. Trimmi vajadusel seafilee ja lõika väiksemateks tükkideks. Puhasta ja tükelda ka köögiviljad. Prae kuumal pannil esmalt liha, seejärel lisa küpsemise järjekorras köögiviljad (porgand ja sibul, siis suvikõrvits ja paprika). Kui kõik on piisavalt pruunistunud lisa koor ja lase keema. Sega hulka sulatatud juust ning maitsesta puljongikuubiku ja soola-pipraga. Seejärel lisa ka poolvalmis riis ning hauta lõplikult valmis.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool