Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Rõõmsad broilerirullid

Kasutajate retseptid

Rõõmsad broilerirullid

viljar10
PrindiSoovita sõbrale
40-60 min
Retsept
portsjonile
Kana (broileri) rinnafilee 1 kg
Kana (broileri) kintsuliha 200 g
Muna 1 tk
Saiaviilud 2 tk
Kartul (toores) 100g
Rõõsk koor 35% 50 ml
Või 50g
Juust 100g
Päikesekuivatatud tomat (poolikud)
Must kuivatatud ploom (terved)
Maitseained (Petersell, till, sool, pipar, kuivatatud röstitud sibul(pulber) jms)
Nisujahu-maisitärklise-riivsaia-soola segu
Praadimiseks õli-või segu
Liha, koores leotatud sai ja kartul lasta 1 kord läbi hakklihamasina. Segada taignaseguris või kloppida kausis 15-20 minutit sulatatud või, maitseainete ja munaga. Vormida märgade kätega ca 80-100 g-d pätsikesed. Suruda pätsikese keskele juustukang, tomativiil ja ploom. Keerata servad kokku ja vormida. Paneerida segus (ja soovi korral lasta taheneda külmkapis ca 30 minutit). Praadida kõlgi keerates kuumas õli-või segus kollakas-pruuniks. Küpsetada 250 C ahjus üle ca 8 minutit. Serveerida kohe tervelt või jahtunult õhukeste viiludena. Korraga võib tooreid rulle teha rohkem, neid on hea ka hiljem sügavkülmast 4-5 kaupa pannil pruunistada ja ahjus üleküpsetada (ahju temperatuur c 180 C ja küpsetada ca 15 min, et sisemus jäässe ei jääks. Olen tomati ja ploomi asemel kasutanud ka toorelt võis praetud shampinjone.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega