Kasutajate retseptid

Napoleoni kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: fuzzels
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
TAINAS: Muna lüüa klaasi, lisada sool, segada,lisada vett kuni klaas saab täis. Seejärel sõtkuda pehme 250 g margariini 4 klaasi jahuga, lisada klaasist vedelik. Sõtkuda ühtlaseks massiks. Tainas jagada 5 võrdseks osaks ja panna pooleks tunniks (võib ka kauemaks) külmkappi. Kui välja võtad, rulli õhukeseks ja pane ahju küpsema, kõik pallikesed rullid ja küpsetad eraldi. KREEM: Vahustada omavahel muna, 0,5 klaasi suhkurt ja vaniljesuhkur, lisada 2 supilusikatäit jahu. Samal ajal kuumutada 3 klaasi piima ning valmis saanud munajahusegu lisada kuuma piima hulka, segada korralikult KUNI KEEMISENI! Seejärel jahutada. Nüüd vahustada omavahel 200 g võid ja 250 g suhkurt, seejärel segada see jahtunud kreemiga. Kreem tõsta külmkappi natukeseks seisma. NB! Kreem võib olla natuke soe, siis ei jää või klimpi. Ja nüüd hakkad laduma kihte ja vahele paned kreemi ning hapukat moosi. Kõige pealmise kihi peale võid purustada krõbedat ahjus küpsenud tainast, kook näeb ilusam välja siis. Paned valmis koogi külmkappi ja järgmine päev võid alles süüa! HEAD ISU!:)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa