Kasutajate retseptid

Praetud-hautatud heik

Keskmine hinne: 3.5 Autor: avekas6
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kui heik on külmutatud, pane kalad aegsasti sulama. Enne valmistamist võid neid ka piimas leotada. Puhasta kalade kõhuõõnsused, lõika maha pead, sabad ja uimed. Maitseta kalarümbad soola ja pipraga. Paneeri kalad riivsaiaga ning prae tulisel pannil toiduõlis või koorevõis mõlemalt poolt pruuniks. Kasuta roa valmistamiseks sügavat panni. Pruunistatud kalad kata sibularataste ja tilliga, vala peale niipalju vett, et kalad oleksid veega tasa, kata pann kaanega ja hauta vaiksel tulel 20-30 minutit. Juurde sobivad kõige paremini riisinuudlid, salatiks värske tomat, kurk, lehtsalat vms. Samuti võib süüa koos kartuliga NB! Vedeliku lisamisega panna tähele ,et seda väga palju ei saaks,muidu saab kala liiga vesine. Sibula võib ka eelnevalt läbi praadida ,siis võib kala hautada vaiksel tulel lühemat aega kui 20-30 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa