Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Peanõid Uhti kalasupp

Kasutajate retseptid

Peanõid Uhti kalasupp

Schönberg
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
300 g värskeid räimi,
200 g pariisi kartuleid (või 2–3 keskmist kartulit),
1 keskmine porgand,
100 g juursellerit,
50 g odrakruupe,
10 cm jupp porrut,
pool sidrunit,
4 vutimuna (või 2 kanamuna),
serveerimiseks värsket punet, tilli, soola.
Keeda kruubid eraldi nõus poolpehmeks. Fileeri räimed, lõika selja pealt pikuti pooleks, puista peale soola ja pigista sidrunist mahla. Lase vähemalt 30 minutit seista. Keera poolfileed rulli – rullid kinnita puutikuga. Keeda räimerulle väheses soolvees 5 minutit. Riivi porgand ja juurseller jämedal riivil, haki porru ning kuumuta kergelt õlis. Keeda supikartulid puljongis poolpehmeks, lisa leemesse nõrutatud keedetud kruubid ja porgandi-, selleri-, porruribad, viimasena räimerullikesed. Maitsesta. Serveeri keedetud vutimunapoolikutega või viilutatud kanamunaga. Puista peale hakitud tilli.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes