Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Lihtne pärmilehttaigna pitsa hakklihaga

Kasutajate retseptid

Lihtne pärmilehttaigna pitsa hakklihaga

hediliisa
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
Pärmilehttainas 400 g
Salvesti pitsakate 1 purk
Salvesti salatikurk 1 purk
Hakkliha 500 g
Riivjuust 300 g
Hakklihamaitseaine
Piprasegu
Basiilik
Pitsamaitseaine
Pärmilehttainas vaalida taignarulliga õhukeseks ja asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (servad veidi üle). Jätta ca 10 minutiks seisma. Samal ajal praadida hakkliha, maitsestades seda hakklihamaitseaine ja pipraseguga. Ahjuplaadil olev tainas katta ühtlaselt pitsakattega ning selle peale laotada praetud hakkliha. Salatikurgitükid nõrutada ja panna ühtales kihina hakkliha peale. Seejärel maitsestada basiiliku ja pitsamaitseainega (tunde järgi). Kõige peale raputada riivjuustu. Asetada eelsoojendatud 180 kraadisesse ahju 25-30 minutiks (seniks kuni taigna servad hakkavad kuldpruuniks muutuma). Lisandina soovitan kõrvale pakkuda värske kurgi - tomati - hiinakapsa salatit (kõik naturaalselt omas mahlas, tükkideks lõigatud ja läbi segatud).

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes