Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Mini Ekleerid

üle 60 min

Retsept
portsjonile
T2idis:
100 g instant vanilje pudingu pulbrit
0,5 l piima
Tainas:
115 g v6id
235 ml vett
125 g jahu
4 muna
soola
Glasuur:
30 g v6id
50 g tykeldatud piimasokolaadi
120 g (tuhk-)suhkurt
30 ml piima
5 ml vanilje extrakti (maitse j2rgi vanilje-suhkurt)
1) Valmist puding piimaga nagu pakendil kirjas. Jahuta umbes 1 h kylmikus. 2) Soojenda ahi 200 kraadi C. V6ita pann (v6i kasuta kypsetuspaberit). 3) Sega kastrulis kokku v6i, sool ja vesi, keskmisel kuumusel. Vala sisse jahu ning sega kuni mass on yhtlane ning moodustab palli. Eemalda tulelt, lase 5 min jahtuda. Sega sisse munad (yxhaaval), kuni taigen on taas yhtlane mass. 4) Jaga taigen 12 yhe-suuruseks ovaalseks (ekleeri kujuliseks) portsjoniks. 5) Kypseta eelsoojendatud ahjus u 35 min, kuni nad saavutavad kuldse v2rvuse. Eemalda ahjust ning tee iga ekleeri kyljele sisse l6ige. V2henda kuumus ahjus 190 kraadile C. Aseta ekleerid tagasi ahjus u 10 min. V6ta v2lja ning pane jahtuma, kuni t2ieliku jahtumiseni. 6) Valmista glasuur nii kaua kui ekleerid jahtuvad. Kuumuta v6i sokolaadiga kastrulis, keskmisel kuumusel, pidevalt segades sulamiseni. T6sta tulelt maha ning sega sisse (tuhk-)suhkur, piim ning vanilje. Pane k6rvale. 7) L6ika iga ekleer eelnevalt tehtud sissel6ikest pooleks, m22ri alumisele osale puding, aseta pealmine osa tagasi ning kata glasuuriga. Jahuta serveerimeseni!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes