Kasutajate retseptid

Hakklihalasanje

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Darling
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Hea ja koduselt hõrk lasanje. 1. Pruunista kergelt hakkliha. Lisa peenestatud sibulad, maitsesta soola ja paprikapulbriga. Lisa peenestatud küüslauguküüned, purustatud tomatid, tomatipüree, vesi ja puljongikuubik. Hauta 10-15 minutit. Maitsesta basiiliku ja oregaanoga. 2. Valmista juustukaste. Sulata margariin teflonpannil. Lisa jahu. Lisa koguaeg segades piima. Lase kastmel vaikselt keeda 3-5 min segades kogu aeg. Maitsesta soola ja purustatud rohelisepipraga. Lisa riivjuust ja sega tasakesti. 3. Määri suur täisnurkne pann õliga. Vala pannipõhjale hakkliha kastet ja selle peale aseta külg-külje kõrvale lasanjeplaadid. Kalla lasanjeplaatide peale hakklihakastet ja seejärel juustukastet. Tee veel 2-3 sellist kihti. Laota kõige peale juustukastet ja puista kõik üle riivjuustuga. 4. Küpseta 200 kraadi juures 40-45 min. Lase toidul tahaneda umbes 10 min enne serveerimist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa