Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Hakklihalasanje

Kasutajate retseptid

Hakklihalasanje

Darling
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
0,5 pk Torino lasanjeplaate (250g)
Hakklihakaste:
500 g hakkliha
2 suurt mugulsibulat
1 tl soola
1 tl paprikapulbrit
2-3 küüslaugu küünt
400 g purustatud tomateid
70 g püreestatud tomateid
2 dl vett
1 puljongikuubik
2 tl basiilikut
2 tl oregaanot
Juustukaste:
50 g margariini
1 dl nisujahu
1 l piima
0.5 tl soola
roheline pipar
2 dl riivjuustu
Pealiskate:
2 dl riivjuustu
Hea ja koduselt hõrk lasanje. 1. Pruunista kergelt hakkliha. Lisa peenestatud sibulad, maitsesta soola ja paprikapulbriga. Lisa peenestatud küüslauguküüned, purustatud tomatid, tomatipüree, vesi ja puljongikuubik. Hauta 10-15 minutit. Maitsesta basiiliku ja oregaanoga. 2. Valmista juustukaste. Sulata margariin teflonpannil. Lisa jahu. Lisa koguaeg segades piima. Lase kastmel vaikselt keeda 3-5 min segades kogu aeg. Maitsesta soola ja purustatud rohelisepipraga. Lisa riivjuust ja sega tasakesti. 3. Määri suur täisnurkne pann õliga. Vala pannipõhjale hakkliha kastet ja selle peale aseta külg-külje kõrvale lasanjeplaadid. Kalla lasanjeplaatide peale hakklihakastet ja seejärel juustukastet. Tee veel 2-3 sellist kihti. Laota kõige peale juustukastet ja puista kõik üle riivjuustuga. 4. Küpseta 200 kraadi juures 40-45 min. Lase toidul tahaneda umbes 10 min enne serveerimist.

Märksõnad

hakklihalasanje

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga