Kasutajate retseptid

Maasika-rabarberi pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Margit85522
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Pane ahi kuuma 200 kraadini. Taigna tegemiseks sega jahu ja sool. Mõõda õli ja piim koos, kuid ära sega neid omavahel. Jaga taigen kaheks ning rulli need küpsetuspaberil u 26 cm suurusteks ringideks (üks veidi suuremaks). Täidise tegemiseks sega rabarberid ja maasikad, lisa suhkur ning teised kuivained. Sega hoolikalt need läbi. Pane suurem rullitud taigen pirukavormi põhja ning suru küljed korralikult kinni. Vala sisse täidis, mille peale pane või tükid. Teise rullitud taignaga kata pirukas kinni. Trimmi piruka ääred ilusaks. Määri pealt piimaga ning tee piruka kattesse väike sisselõige, et ahjus kuum õhk välja pääseks. Peale riputa veidi suhkrut. Küpseta 200 kraadi juures 50 min. Kui küpseb liiga kiiresti võib ääred katta fooliumiga. Enne serveerimist lasta u 1 h jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa