Kasutajate retseptid

Õlimarinaad šnitslile

Keskmine hinne: 3.5 Autor: soolaja
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Lihalõigud (1 cm paksused) lihahaamriga õhukeseks taguda ning praadida riivsaia ja munaga. Sobiva suurusega nõusse sulatada mesi, lisada suhkur, sinep, maitse järgi sool, pipar ja äädikas. Viimasena lisada õli. Jahtunud lihalõigud panna marinaadi ning lasta seista 12 tundi kuni üleöö. Aegajalt võib põhjast lusikaga maitseainesegu pealmistele lõikudele valada või pealmisi tükke allapoole segada, maitsestub paremini. Hea lisand peolaual salatite kõrvale, väib ka eraldi praena süüa keedetud kartulitega, koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa