Kasutajate retseptid

Hakkliha pizza kodujuustu põhjaga

Keskmine hinne: 1.75 Autor: Tiina
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Põhi: 1. Segada kõik ained omavahel ühtlaseks massiks. 2. Määrida ahjupann rasvainega ja laotada taigen ühtlaselt laiali. 3. Eelküpsetada põhja 200ºC juures 10-15 min. Kate: 1. Pruunistada pannil hakkliha. 2. Hakkida sibul väikesteks tükkideks ja lisada hakklihale. 3. Maitsestada hakkliha-sibula segu pune, pipra ja soolaga. 4. Purustada 3 küüslaugu küünt ja lisada tomatipüreele. 5. Maitsestada püreed soolaga. 6. Määrida tomatipüree ühtlaselt põhjale. 7. Lisada pizzale pool riivitud juustu kogusest. 8. Raputada peale hakkliha-sibula segu. 9. Lõigata oliividest seibid ning ka need pizzale lisada. 10.Panna pizzale ka ülejäänud osa juustust. 11. Küpsetada 220ºC juures seni kuni pizza tundub valmis. 12. Lõigata tomatid viiludeks ja laduda need kolmes reas üle pizza. 13. Küpsetada u.5 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa