Kasutajate retseptid

Jäätis

Keskmine hinne: 3.5 Autor: plinki
Kogus: 4 portsjonit
Zhelatiin segada natukese piimaga ja lasta veidi paisuda. Ülejäänud piim keema, suhkur sisse, paisunud zhelatiin sisse. Lasta jahtuda 10 min, vanilliinsuhkur sisse. Lasta jahtuda. Toasoojana panna mingisse anumasse ja sügavkülma. Anum peab sobima mikserdamiseks ja olema vähemalt kaks korda suurem kui olemasolev segu. Kui segu on peaaegu külmunud, ca 2-3 tundi, vahustada mikseriga kuni kogus peaaegu kahekordistunud ja tihke vaht. Sügavkülma, soovitavalt kaetud anumas. 2-6 tunniga on valmis. Kisselliga, marjadega, moosiga jne, nagu tavalist jäätistki. Variatsioonid: Suhkru ja vanilliini asemel võib kasutada vahtrasiirupit, ca 2 sl. Vanilliini asemel võib kasutada piparmündiekstrakti vm maitseessentsi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa