Kasutajate retseptid

Napoleoni kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: plinki
Kogus: 6 portsjonit
Taigna valmistamine: Haki jahu võiga puruseks, lisa vesi, sool ja muna. Sõtku tainas ühtlaseks ja jäta vähemalt 3-4 tunniks külma seisma. Jaota tainas seitsmeks, rulli need lauale ja lõika ruudukujuliseks. Küpseta iga tainalehte 250-kraadises ahjus 5 minutit. Ääreribadest rulli veel üks plaaditäis ja küpseta veidi tumedamaks pruuniks - selle murendad pärast koogi servadele ja peale kaunistuseks. Kreemi valmistamiseks kuumuta 1 1/3 liitrit piima ja 2 dl suhkrut keemiseni. Samal ajal vahusta munad ülejäänud suhkruga. Lisa jahu ja ülejäänud külm piim. Kalla vahustatud segu kuuma piima hulka ning kuumuta pidevalt segades, kuni kreem pakseneb (mitte keeta!). Jahuta. Lao tainapõhjad kreemiga vaheldumisi tordialusele. Kaunista tainapuruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa