Kasutajate retseptid

Pimsi-MaasikaSharlott

Keskmine hinne: 3.5 Autor: hammu3
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Seda magustoitu tuleb enne pidu või sõõmist 1päev valmistada. Vooderda kumerapõhjaline kauss toidukilega ja seejärel pimsi küpsistega. Pane vorm külma.Lõika maasikad 4-2tükkiks. Zhelatiin sulata kuumas veevannis. Hõõru toasoe kohupiim läbi sõela. Sega mikseriga juurde 1 dl suhkrut. Vahusta munakollased 0,5 dl suhkruga ja munavalged 1 dl suhkruga tugevaks, elastseks ja läikivaks vahuks. Lisa kohupiimasegule kõigepealt soe zhelatiin, seejärel munakollasevaht ja munavalgevaht ning maasikad.Sega suure lusikagakuid tasakesi sest segu võib vormist väja kulgeda. Kalla segu ettevalmistatud vormi ja pane külma. Nii, täidis on juba kergelt tardund. Tõsta kileribad peale ja pane järgmise päevani külma tarretuma. Enne laualeandmist kummuta tasakesi sharlott tordialusele. PS:Ära loksuta sest sharlott võib laguneda!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa