Kasutajate retseptid

Juurvija-kartulivorm

Keskmine hinne: 3.63 Autor: Ireth
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Määri vorm toiduõliga. 2. Lõika kartul peenikesteks viiludeks ja lao nad vormi põhja ühtlase kihina. 3. Lõika sibul peenikesteks ringideks nind lao nad kartuli peale ühtlase kihina. 4. Lao sibula peale uus kiht kartuliviile ning seejärel puista viimane üle riivitud porgandiga nii, et kartul oleks ühtlaselt kaetud. 5. Järjekordsele kartuliviilude kihile järgneb lillkapsakiht. 6. Lillkapsa kihile järgneb neljas kiht kartuliviile, mille peale tuleb laduda ringideks lõigatud tomatid ja poolringideks hakitud paprika. 7. Kata juurvilja-kartulivorm uue kartulikihiga. 8. Kastme valmistamiseks sega kokku majonees, hapukoor ja vesi (või piim). Maitsesta soola ja pipraga. Lisa veidi mädarõigast ja täisteralist sinepit. 9. Vala kaste ühtlaselt kogu juurvilja-kartulivormile ning pane viimane 40-50 minutiks ahju küpsema temperatuuril 175-200 C. 10. 2 minuit enne juurvilja-kartulivormi valmimist puista see üle riivjuustuga ja pane uuesti ahju, et juust saaks sulada. 11. Lase heal maitsta!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa