Kasutajate retseptid

Mattu Marineeritud Kurgid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: maff009
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
2kg Kurgid (mitte suuremaid kui 10-15 cm pikad ) Väikesed, täiesti värsked kurgid pestakse mitmes vees või kraani all voolavas vees hoolega puhtaks. Et kurgid jääksid kargemad, hoitakse neid 6-8 tundi külmas vees või külmas soolalahuses. Purgi põhja puistatakse pestud mustasõstralehed,till (koos varte, õite ja seemnetega), küüslaugutükikesi. ca 1-2 küünt.Ülemised kurgid võivad olla laotatud horisontaalselt, peale puistatakse ülejäänud lehed ja maitseained. 10-15. tükki pihlaka marju 10-15 tükki pohla marju Purgid täidetakse marinaadiga ääreni ja suletakse kohe keedetud metall- või klaaskaanega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa