Kasutajate retseptid

kirsi-šokolaaditort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mitza
Kogus: 1 portsjon
Valmistamine: 1.Lülita ahi sisse ja keera 175 kraadile. Vahusta või ja suhkur. Sulata šokolaad kuumal vesivannil või mikrolaineahjus. 2.Sega küpsetuspulber jahuga. Eralda munavalged ja -kollased. Lisa munakollased ükshaaval võisegule, vahepeal hoolikalt segades. Lisa šokolaad ja jahu. 3.Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Lisa taignale ja sega ettevaatlikult läbi. 4.Määri lahtikäiva äärega ümmargune küpsetusvorm võiga (läbimõõt u 24cm) ja puista jahuga üle(mina kasutasin küpsetuspaberit). Vala taigen vormi. 5.Küpseta ahju allosas u 30minutit( minul ta selle ajaga valmis küll polnud veel, niiet tuleb noaga torkida ja jälgida seda valmimist ) Lase vormis jahtuda. Lõika põhi kaheks kihiks. 6.Vahusta vahukoor. Lisa mesi (mina tegin suhkru ja vanilliga)Nõruta kirsid, jäta osa kompotivedelikku alles. Haki kirsid ning sega vahukoorega. 7.Sega rumm kompotivedelikuga. Aseta üks tordikiht vaagnale ja immuta. Tõsta pool kirsivahust tordipõhjale ja määri ühtlaselt laiali. 8.Aseta teine kiht peale ja immuta. Määri peale ülejäänud kirsivaht. Sõelu kakao (mina ei pannud) tordile ja puista üle riivitud šokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa