Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Seeneseljanka

40-60 min

Retsept
portsjonile
2kg hautatud võui kupatatud seeni
0,8-1kg sibulaid
0,5-0,6 kg porgandeid
0,6-0,8 kg tomateid
300g toiduõli (1,5klaasi)
100-120g hakitud tilli
3 spl. soola
2-3 spl. suhkrut
1 spl. 30% äädikat
Riivitud porgandid ja tükeldatud sibulad hautada õlis poolpehmeks. Seejärel lisada tükeldatud seened ja purustatud tomatid, hakitud till, sool ja suhkur. Keeta tasasel tulel umbes pool tundi. Veidi enne valmimist lisada äädikas. Seejärel panna purki ja jahedasse. Maitsev nii salatina kui ka supipõhjana.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke