Kasutajate retseptid

Fooliumis küpsetatud kartulid seenekastmega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Ellukene
Kogus: 2 portsjonit
Prae hakitud seened ja sibul pannil, lisa jahu ja pruunista pisut. Lahusta puljongikuubik piimas või leiges vees ja lisa leem pannile. Maitsesta soola ja pipraga. Jätka kuumutamist veel 5–10 minutit. Pese koorega kartulid puhtaks. Raputa kartulitele ohtralt soola, paki need fooliumisse ja aseta 200-kraadisesse ahju tunniks ajaks küpsema. Tunni möödudes võta kartulid ahjust välja ja löö neid vastu lauda, et sisu pehmeks läheks. Seejärel lõika terava noaga läbi fooliumi kartulisse ava ning pigista kartulit keskelt suunaga allapoole, et kartul võimalikult laialt avaneks. Tõsta tekkinud avasse seenekastet ja raputa peale hakitud tilli. Söö lusikaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa