Kasutajate retseptid

Kodujuustu–krevetipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Schönberg
Kogus: 1 portsjon
Sega kokku jahu, sool, või ja kodujuust. Soovitavalt hoia taigen 20–30 min külmikus. Suru taigen võitatud koogi vormi äärtele ja põhjale. Küpseta 10 min.Täidise tegemiseks sega omavahel munad, kodujuust, krevetid, riivjuust, tšillikaste ja hakitud till. Soovi korral maitsesta soola ning pipraga. Vala segu eelküpsetatud põhjale ja küpseta veel 20–30 min.Serveeri soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 14.aug 2014 17:27
Küpseta pirukat mõlemal korral 200 kraadi juures.
Kristiina 13.aug 2014 14:23
Kahju, et küpsetamise temperatuuri pole märgitud.
1