Kasutajate retseptid

Moskva saiakesed

Keskmine hinne: 3.5 Autor: azure
Kogus: 1 portsjon
Valmistamine: Valmista eelkergitusega pärmitainas, kihista see vormimiseks ettenähtud võiga. Pärast jahedas seismist rulli tainas lauale, lõika terava noaga ristkülikukujulised tainatükid. Keskele pane keedukreem, keera tainatüki nurgad vaheliti ja suru kergelt kinni. Ümbriku lahtiste nurkade pool tuleb tainatüki kinnisurumisel osa kreemi nähtavale, mis saia kaunistab. Saiade lõikeääri ei tohi muljuda. Kreemi valmistamiseks pane piim, sool, vanill ja või potti ning kuumuta keemiseni. Lisa vähehaaval eelnevalt segatud jahu ja manna ning keeda kreem hoolikalt kloppides uuesti läbi. Lõpuks sega kreemisse suhkruga klopitud muna, kuumuta, aga ära keeda. Vormitud saiadel lase küpsetusplaadil kerkida, siis määri munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus helekuldseks. Valmis saiadele puista soovi korral tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa