Kasutajate retseptid

Tiramisumaitseline pokaalimagusroog

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Helinor
Kogus: 2 portsjonit
Valmistamine Võta ained aegsasti toatemperatuurile. Vahusta munakollased suhkruga tihedaks heledaks vahuks, lisa vahustamist jätkates väikeste kogustena toorjuustu. Mikserda teises kausis munavalged tugevaks läikivaks vahuks, kalla juustu-munasegule ning tõsta lusikaga õrnalt segamini. Pane magusroog kokku järgmiselt. Tõsta laia pokaali või pisikese kausi põhjale kreemikuhjake. Kasta üks küpsis alkoholiga maitsestatud kohvisse ja vajuta kreemi peale. Tõsta küpsisele kuhjake kreemi, selle peale järgmine immutatud küpsis ja nii edasi. Kasuta iga portsjoni jaoks 6 küpsist, viimaseks jäägu kreemikiht. Lase jahedas vähemalt paar tundi imbuda ja maitsestuda. Enne serveerimist sõelu pinnale kakaopulbrit, puista selle peale šokolaaditükikesi. Kaunista iga portsjon melissi- või mündivõrsega, soovi korral ka kokteilikirsiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa