Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Tiramisumaitseline pokaalimagusroog

Kasutajate retseptid

Tiramisumaitseline pokaalimagusroog

Helinor
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
Vaja läheb
24 heledat Kalevi Küpsist
1 dl jahtunud kanget musta kohvi
2 sl konjakit või likööri
Kreem
3 muna
6 sl peenet valget suhkrut
200 g maitsestamata Créme Bonjouri
Kaunistamiseks
50 g noaga tükeldatud Kalevi šokolaadi Bitter
Kalevi kakaopulbrit Meie Mark
Valmistamine Võta ained aegsasti toatemperatuurile. Vahusta munakollased suhkruga tihedaks heledaks vahuks, lisa vahustamist jätkates väikeste kogustena toorjuustu. Mikserda teises kausis munavalged tugevaks läikivaks vahuks, kalla juustu-munasegule ning tõsta lusikaga õrnalt segamini. Pane magusroog kokku järgmiselt. Tõsta laia pokaali või pisikese kausi põhjale kreemikuhjake. Kasta üks küpsis alkoholiga maitsestatud kohvisse ja vajuta kreemi peale. Tõsta küpsisele kuhjake kreemi, selle peale järgmine immutatud küpsis ja nii edasi. Kasuta iga portsjoni jaoks 6 küpsist, viimaseks jäägu kreemikiht. Lase jahedas vähemalt paar tundi imbuda ja maitsestuda. Enne serveerimist sõelu pinnale kakaopulbrit, puista selle peale šokolaaditükikesi. Kaunista iga portsjon melissi- või mündivõrsega, soovi korral ka kokteilikirsiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes