Kasutajate retseptid

Kräsupea kook.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Väike_Saatan
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Vahusta munad suhkruga. Lisa hapukoort ja soodaga segatud jahu, töötle ühtlaseks tainaks 2. Pane pool tainast teise kaussi ja sega hulka kakao. 3. Vala valge tainas 24 cm läbimõõduga koogivõrmi ja küpseta 200° juures 20 minutit. Lase jahtuda ja võta vormist välja. Seejärel kalla teine, tume tainas vormi ja küpseta samuti valmis 4. Lõika valge koogipõhi jahtunult väikesteks kuubikuteks. Sega hapukoor tavalise ja vanilje suhkruga, lisa biskviidikuubikud ning sega läbi. 5. Tõsta serveerimisalusele pruun koogipõhi, lao sellele soovi korral banaaniviilud. Pane peale biskviiditükkidega segatud kreem. 6. Mõõda vahukoor, tükikesteks murtud šokolaad, või ja kakaopulber väikesesse potti, kuumuta segades keemiseni. Nirista glasuur koogile. Soovi korral kaunista ka jõhvikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa