Kasutajate retseptid

Gurmee supp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: hellu
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eelsoojenda ahi 200˚C 2. Aseta kartulitükid pannile. Lisa sool, pipar, 2 slp oliivi õli ja rösti ahjus umbes 15 minutit nii et kartulid on kuldpruunid ja pehmed. 3. Vahepeal kuumuta allesjäänud õli praepannil. Lisa peekon ja prae umbes 5 minutit, kuni peekon muutub pruuniks ja krõbedaks. 4. Lisa küüslauk ja paprika ning prae pannil umbes 30 sekundit. Lisa sibul ja prae õrnal kuumusel umbes 10 minutit. 5. Vala juurde puljong ja lase keema. Keera kuumust vähemaks ja lisa sisse röstitud kartulid. Keeda 5 minutit. 6. Võta vahukulbiga supist valja umbes veerandik sibula ja kartulisegu ja pane pannile. Püreesta allesjäänud supp. 7. Pigista pannil olevale segule juurde sidrunimahla ja maitsesta maitseainetega. 8. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa