Kasutajate retseptid

Apelsini - Juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Darling
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kata suure lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberitükiga, kinnita serv paigale ja lõika paberi ülejääk tasaseks. Määri serv pehmemargariiniga ja raputa riivsaiaga üle. Raputa valmis taignale kaneelisuhkrut, keera taigen rulliks ja rulli seejärel õhukeseks. Vooderda vormi põhi ja seinad taignaga ja suru see hästi kinni. Valmista kiirsukaad: eemalda apelsinilt koor ja aja see koos suhkruga läbi hakklihamasina. Viimase puudumisel võid kiirsukaadi asendada 1 dl mõrkja apelsiinimarmelaadiga. Mikserda kõik ained kokku ja kalla ettevalmistatud vormi. Küpseta ahju alaosas 175 C juures 30 min, seejärel 150 C juures veel 30 min. Kook võib ahjust võttes veel keskelt võbiseda. Määri koogi pinnale õhuke kiht apelsiinimarmelaadi ja lase vormis leigeks jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa