Kasutajate retseptid

Angerja supp aastast 1885

Keskmine hinne: 3.5 Autor: winnipuuuuuh
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
Angerjat hõõruda jämeda soolaga, et kõik lima naha pealt ära tuleks. Seejärel pesta mitu korda külma veega. Kraapida noaga üle ning kuivatada kala majapidamispaberiga ära. Kala lõigata pikuti kõhu pealt läbi ja võtta sisikond välja. Pesta seest puhtaks ning eemaldada nahk. Kala lõigata sõrmelaiusteks tükkideks. Eemaldada luud ja rood. Lasta seista lihal 1 tund soola, pipra, inglise vürtsi, tükikese ingveri, 3 loorberilehe ja 1 sibulaga marinaadis. Koorida ja lõigata paar petersellijuurt, 1 seller, 5-6 kartulit parajateks tükkideks ning panna angerja peale. Peale valada nii palju vett, et segust jääks vee pind 3-4 cm kõrgusele. Keeta suure tule peal hästi pehmeks. Keetmise ajal kindlasti maitsta supileent ning lisada vajaduse korral soola. Mõni minut enne supi valmimist lisatakse pool tassi rõõska koort ja pool spl. jahu. Segada ning keeta lõpuni. Serveerimisel lisada peale petersellileht.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa