Kasutajate retseptid

kohev kaneeli-kirsikook-õuna

Keskmine hinne: 3.55 Autor: helen15
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1) Pane ahi 175°C juurde soojenema. 2)Puhasta kirsid ja koori õunad. Lõika sektoriteks ja lõika sektoriteks ning seejärel õhukesteks viiludeks.Sega suhkru ja kaneeliga, ning lisa kirsid. 3)Määri 26-28 cm läbimõõduga lahti käiv koogivorm seest võiga ja raputa üle riivsaiagavõi vooderda küpsetuspaberiga. 4) Mikseda toasoe v6i suhkruga kohevaksvahuks,lisa mikserdamist jätkates ükshaaval munad. Sega omavahel jahu küpsetuspulber,sõelu võivahu peale. Lisa ka piim ja riivitud sidrunikoor,sega läbi. 5) Kalla kaks kolmandikku tainas vormi ,laota peale õunaviilud ning see järel ülejäänud tainas. küpseta 45-55 minutit.proovi küpsust tikuga-kook on valmis ,kui selle sisse torgatud tikk jääb puhtaks(kuivaks),vastaseljuhul küpseta veel veidi.Serveeri soojalt v6i jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa