Kasutajate retseptid

Jõhvikakook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: WizardOfTheEast
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata spetsiaalses koogivormis või 20 cm pannil (sirgeservaline, mille saab pärast ahju panna) 50 g võid. Sega juurde 1,25 dl suhkrut ning lisa jõhvikad. Sega, kuni jõhvikad on siirupiga kaetud. Pane kõrvale. Sega jahu, sool, kaneel, 1,25 dl suhkrut, 75 g võid, munad, piim ühtlaseks pehmeks taignaks. Kalla tainas jõhvikatele ja pane kook 180-kraadisesse ahju. Küpseta 30 minutit, kuni kook on kerkinud ja kuldpruun ning servadest lahti lööma hakkab. Võta koogivorm ahjust välja, kata taldrikuga. Keera vorm koos taldrikuga pahupidi ja eemalda koogivorm. Serveeri vaniljejäätisega. Hea nii kuumalt kui ka külmalt süües.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa