Kasutajate retseptid

Mõnus ahjupitsa

Keskmine hinne: 3.5 Autor: adorable
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
enne taigna tegemist on soovitv panna ahisooja 200 kraadi peale. taigna tegemiseks ja pitsa peale asjade panekuks läheb kõige rohkem aega 10-20 minutit. kõigepealt valmistad pitsapulbrist pitsapõhja (segad omavahel vee ja pitsapulbrijahu, kuhu on lisatud tilk õli). valmis segu asetada pannile. kuna taigen on kleepuv, siis pannile on kõige lihtsam panna seda näppude abiga. eelnevalt pole vaja taigent küpsetada. Kõigepealt katan segu ühtlaselt ketsupiga. lisan pitsakatte ehk siis erinevad vorstiviilud. siis ananassiviilud ja oliivid ning paprika- ja tomativiilud. seejärel raputan peale pitsamaitseainet ja kõige lõpuks juustu. nüüd on pitsa valmis ahju panemiseks. Pitsa on valmis siis, kui juust on pealt kuldpruun. (pitsa tuleb mõnusalt paks aga samas on taigen õhuke). Küpsetada 25-40 minutit 200 kraadi juures. Kõik oleneb ka panni suurusest ja ahjust.(minu panni mõõtmed on 13 cm * 14 cm.) Oma maitse järgi võib koostisainete rohkust kas vähendada või suurendada. Samuti lisada uusi koostisaineid nagu näiteks šampinjone, hakkliha, sibaulat, ketsupi asemel Uncle Bens kastet jne. Head isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa