Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Puuvilja-hakklihapitsa

Kasutajate retseptid

Puuvilja-hakklihapitsa

Kerli J
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
* 300g pitsatainast (2 dl vett, 25 g pärmi, 0,5 tl soola, 1tl suhkrut, 5 dl jahu, 0,5 dl toiduõli)
* 1-2 dl ketšupit
* 200g konservananassi
* 200g konservvirsikuid
* 150 g hakkliha
* 150 g kodujuustu
* 200g riivjuustu
* 2-3 spl toiduõli
* soola
* musta pipart
* 1tl pitsamaitseainet
Osta pitsatainas poest või tee ise. Kui otsustad taina teha ise, siis lahusta pärm käesoojas vees, lisa sool ja suhkur ning nisujahu. Kõige lõpus sõtku tainasse toiduõli. Kata kauss kaanega ning aseta kuumaveevanni kerkima. Samal ajal valmista ette pitsakate. Kuumuta pannil rasvaine ning prae hakkliha läbi, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda konservananassiviilud ja -virsikud. Rulli tainas ahjuplaadisuuruseks, tõsta ahjuplaadile ja määri ketšupiga üle. Laota peale hakkliha, puuviljad ja kodujuust. Raputa peale pitsamaitseaine. Kõige peale puista riivjuust. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Vihje: Kasuta kodujuustu asemel mozzarellajuustu!!

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette