Kasutajate retseptid

Puuvilja-hakklihapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kerli J
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Osta pitsatainas poest või tee ise. Kui otsustad taina teha ise, siis lahusta pärm käesoojas vees, lisa sool ja suhkur ning nisujahu. Kõige lõpus sõtku tainasse toiduõli. Kata kauss kaanega ning aseta kuumaveevanni kerkima. Samal ajal valmista ette pitsakate. Kuumuta pannil rasvaine ning prae hakkliha läbi, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda konservananassiviilud ja -virsikud. Rulli tainas ahjuplaadisuuruseks, tõsta ahjuplaadile ja määri ketšupiga üle. Laota peale hakkliha, puuviljad ja kodujuust. Raputa peale pitsamaitseaine. Kõige peale puista riivjuust. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Vihje: Kasuta kodujuustu asemel mozzarellajuustu!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa