Kasutajate retseptid

Suvikõrvitsa roog.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: charlote
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Vajadusel koori suvikõrvits-kuid kui on ise kasvatatud siis pole vaja koorida. Lõika suvikõrvits pikupidi pooleks(kui on seemned ,siis eemalda need)ja siis viiluta õhukesteks seibideks. Tomatid koori ja tükelda.Sibul riivi. Värske kurk lõika tükkideks. Paprika tükkideks. Küüslauk pressi. Pane kogu kupatus poti keema ja hauta ming20 min.Siis lisa maitse järgi soola pipart,valget pipart,ning üldse mis iganes maitseaineid võid panna,lase fantaasjal lennata.Siis umbes 1 sl täis äädikat ja ongi valmis.Kui tahad võid ka suvikõrvitsat eelnevalt praadida õlis, annab sellist toitvamat maitset. Mina olen hoidistand seda ja suviläbi teen endale lihtsalt sööögiks. Minu arust parim juurvilja söök mis olemas on. (kussjuures ilma õlita sseisis samuti hoidisena-kuid siis oli äädikat rohkem pandud)Nii soojana kui külmana super toit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa