Kasutajate retseptid

Röstitud kala " A"la Pant"

Keskmine hinne: 3.5 Autor: skliss
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Broneeri Tallinki laevale piletid. Leia lähim töötav röster. Rösti seal mõningad saiaviilud. Jälgi, et pudi satuks palju rösteri põhja. Juhul, kui pudi pole piisavalt, lisa rösterisse paar supilusikatäit riivsaia. Nüüd aseta kalfileed rösterisse, et saiapuru parmini kalafilee külge kleepuks võid mõned korrad keelega üle kalafilee tõmmata. Kata ülevalt avad käega ja raputa rösterit nii, et filee kattuks saiapuruga. Lülita röster tööle. Mõningate minutitega peaks olema toit valmis. Serveerimine: löö tugevalt vasaku jalaga rösteri alumist serva, samal ajal löö parema käe rusikaga vasakulpool seisjale näkku. Head isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa