Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
800g valget peakapsast
1-2 sibulat
2 porgandit
2-3 spl toiduõli
350-400g veise- või seguhakkliha
1 dl metsikut riisi (sobib ka valge pikateraline riis)
5 dl vett
2 spl vedelat mett
1 prk purustatud tomateid
1,5 tl soola
1 tl punet
0,5 tl jahvatatud musta pipart
Puhastada köögiviljad ja lõigata ribadeks.Kuumutada õli ja praadida hakkliha kergelt läbi.Lisada porgand ning veidi hiljem ka sibul.Kuumutada veidi.Maitsestada.Lisada kapsas, riis ja vesi.Lasta haududa kuni köögiviljad on enam-vähem pehmed.Lisada juurde purustatud tomatid ning mesi.Lasta keema. P.S. Retsept on pärit ühest &#034Naisteleht&#034-st.

Märksõnad

kapsapada

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga