Kasutajate retseptid

Kõrvitsasai

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mercuuri
Kogus: 8 portsjonit
Leigest piimast,pärmist ja veidikesest jahust segada vedel eeltaigen. Puhastatud kõrvitsatükid panna vähese ( hästi vähese) veega keema ja suruda pudruks (mina püreestasin saumikseriga) Eelkergitusele lisada leige kõrvitsapuder , suhkur ja maitseained , segad hästi segamini. Puistata juurde jahu ja sõtkuda taigen ,lisada pehme või ja sõtkuda veel ühtlaseks. Taignal lasta soojas kohas kerkida, vormida plaadile piklikud pätsikesed või palmikud vms. Lasta võitud plaadil veel kerkida, määrida munaga ja küpsetada keskmise kuumusega ahjus 25-30 min . P.S. et ei jääks kõva koorikut , saiu pärast ahjust võtmist veega üle pintseldada ja panna rätiku alla . P.S. Kõrvitsasai püsib kauem värske kui harilik sai . Võib lisada ka rosinaid ja kuivatatud ananassi tükke. Mõnus magus sai ning a kena kollane nagu safraniga tehtud ;)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa