Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

vahemere pirukas

Kasutajate retseptid

vahemere pirukas

tynamo
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
Kogus Koostis- ja maitseained
100 g või
3 dl jahu
2 sl külm vesi
1 tl sool
2 sl *õli
3 küünt Küüslauk
1 tk suur sibul
1 purk tuunikala õlis
0.5 tl sool
0.25 tl Must pipar
4 tk Tomat
12 tk kivideta oliiv
2 tl kuivatatud basiilik või pitsamaitseaine
1 dl riivjuust
2 dl *kohvikoor
2 tk muna
0.5 tl sool
0.25 tl Must pipar
Võrratu tuunikalapirukas, mille järele tekib sageli isu. - KOMMENTAARID (4) Valmistusaeg: Sega omavahel või ja jahu, lisa vesi ja sool ning sega kiiresti tainaks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele ning küpseta 10 minutit. Haki sibul ja küüslauguküüned ning kuumuta õlis, kuni sibul muutub läbipaistvaks. Lisa kurnatud tuunikala, maitsesta 1 tl basiiliku, soola ja pipraga ning kalla segu tainale. Viiluta tomatid ja oliivid ning lao kalasegule. Puista peale ülejäänud basiilik ja pool riivjuustust. Sega koor, munad, sool ja pipar. Kalla segu täidisele ning puista peale ülejäänud juust. Küpseta ahjus 225°C juures 30 minutit. Väga maitsev.

Märksõnad

vahemerepirukas

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes