Kasutajate retseptid

Kana Tikka Masala

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tõrka
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafilee ampsu suurusteks tükkideks, sega omavahel marinaadiks vajaminevad koostisained ja lisa kanatükid,jäta marineerima ( oleks hea kui see osa tehtaks päev varem, aga kui ei saa siis 30 min piisab ka). Sel ajal kui kana marineerib, võta kastmeks vaja minevad maitseained ja pane nad vastavalt kogusele kõik ühte väikesesse kaussi (ära unusta lisada küüslauk ja ingver) ja sega omavahel. Kui see tehtud sis tüklda tomat väikestek kuubikuteks, sama tee ka sibulaga. Nii nüüd aitab võta kana külmikust ja pane praadima kõrgel kuumusel, niikaua kuni pannil ei oleenam liigset vedelikku. võta pann tulelt, ja asenda ta sügava põhjalisema panniga, keskmine kuumusel lisa Oliiviõli ja kaneeli ja kardemon hoia mõni sekund ja eemalda see maitsestab õli ja annb toidule ka hea aroomi. Nüüd lisa sibul ja küpseta kuni nad n pruunistunud lisa maitseaine sega ja sega kuskil minut, nii et kõik väga hasti seguneks aga ole ettevaatlik kui pan on liiga kuum siis sa küpsetad maitseaineid liigatugevasti ja tulemuseks on kibe kaste. Pärast seda lisa ttomat ja tomatipüree ja sega et kõik korralikult seguneks, siis lisa vesi ja lase keema pidevalt segades maitse kastet ja lisa soola kui tarvis, Lisa kana teisest pannist ja sega koralikult, lase 10-12 minutit tasakesi keeda, lisa jogurt ja lase veel 5 min keeda tasakesi Serveeri koos riisi ja rohke värske Koriandriga PS:Kui ei ole aega siis ei pea kana marineerima ja eel küpsetama, ja tšilli ja cayenne pipart kasutage vastavalt kui vürtsist toitu te soovite pidage meeles ingver lisab ka natuke vürtsikust
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa