Kasutajate retseptid

Magusad mandlid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: simu
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Sega kausis suhkur, maitseained ja sool. Lisa kergelt klopitud munavalge ja vesi. Siis sega sinna sisse mandlid nii, et need saaks ühtlaselt selle seguga kaetud. Tõsta mandlid vahuklubliga küpsetuspaberiga ahjuplaadile. Rösti mandleid 150 kraadi juures u 30 min, kuni nad on krõbedad ja kergelt pruunistunud. Küpsetamise alguses keera mandleid paar korda, et nad paberi külge ei hakkaks. Ära ehmata, kui näed, et ahjuplaadil oleks jutkui biskviit- munakollane paneb segu kerkima(muna seob segu). Kui mandlid on parajalt röstitud(ÄRA LASE NEID LIIGA TUMEDAKS!), võta nad ahjust välja, soovi korral võid neile suhkru ja kaneeli segu peale puistada(siis kui nad on otse ahjust tulnud). HEAD MAIUSTAMIST!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa